Евентуален нов политически проект, създаден от президента Румен Радев би бил грешна

...
Евентуален нов политически проект, създаден от президента Румен Радев би бил грешна
Коментари Харесай

Професор: Нов политически проект, създаден от президента Румен Радев, би бил грешна стъпка

Евентуален нов политически план, основан от президента Румен Радев би бил неверна стъпка. Това съобщи в ефира на телевизия " Европа " проф. Захари Захариев – член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

Той чака, че още на утрешното си съвещание Националният съвет ще дефинира като политическа неточност и аления протест на Народното събрание, който продължава към този момент няколко месеца.

„ Дълбока политическа неточност би било, не от позиция на ползите на Българска социалистическа партия, само че от позиция на бъдещето на политическата система в България, на българския политически пазар, в случай че президентът фактически тръгне към основаването на някакъв различен политически модел, на нова политическа конструкция, която да измести освен Българска социалистическа партия, само че която трайно да откри своето място в българската политическа система. Това ще бъде дълбока политическа неточност, надълбоко деструктивна във връзка с бъдещето на България. Така че дано да се надяваме, че това няма да се случи “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР